Sebastian Bârgău: Gânduri logice la turație maximă

6 12

Concurs Romtelecom

Scris de Sebastian Bargau

Romtelecom are doua concursuri atractive in aceasta perioada. Ambele pot fi accesate aici, iar regulamentul este urmatorul:

1. Primul concurs: 60 de zile 60 de premii

Indiferent că eşti deja client Romtelecom sau nu, în perioada 9 Noiembrie 2010 – 7 Ianuarie 2011, îţi propunem să faci o comandă online al unui serviciu Romtelecom şi să te bucuri de premii, iar de restul să ne ocupăm noi!
La sfârşitul perioadei de concurs tragem la sorţi, din toate persoanele înscrise, câştigătorii celor 10 televizoare LCD Samsung şi câştigătorul premiului cel mare, un norocos ce se va bucura alături de o persoană dragă de o frumoasă vacanţă de 6 zile la ski!

2. Al doilea concurs: Ghici ghicitoarea zilei!

Fă-ţi cont pe site, răspunde la ghicitorile zilnice şi creşte-ţi şansele la tragerea la sorţi de la finalul promoţiei pentru unul din cele 3 premii pregătite pentru tine!
Ce câştigi?
La sfârşitul perioadei de concurs poţi tu să fii câştigătorul unuia dintre premiile de mai jos. Depinde doar de tine să îţi creşti şansele de a câştiga!

1. Sistem Home Cinema Panasonic SC-PT880EP-K
2. Camera digitala Sony DSC-W350
3. MP3 Player Apple iPod nano 8GB

Cum îţi creşti şansele?
* Răspunde corect la cât mai multe din cele 60 de ghicitori… sau macar încearcă, chiar dacă nu ştii sigur care e răspunsul! Dar ai grijă ce scrii, pentru că nu poţi trimite decât un răspuns pe zi!
– 1 răspuns corect la ghicitoare = 3 şanse
– 1 răspuns la ghicitoare = 1 şansă
* Promovează link-ul unic pe care îl vei primi în rândul prietenilor şi în funcţie de câţi oameni dau click pe link-ul tău primeşti şi mai multe şanse la tragerea la sorţi!
– 1-5 click-uri pe link-ul tău unic: 2 şanse
– 5-10 clickuri pe link-ul tău unic: 3 şanse
– 10-20 de click-uri pe link-ul tău unic: 5 şanse
– 20-50 de click-uri pe link-ul tău unic: 10 şanse
– peste 50 de clickuri pe link-ul tău unic: 20 şanse

Succes!


Pe aceeaşi temă
1 Comment »

  1. Destepti cei de la Romatelecom cu ideea cu marirea sanselor, daca dai linkul si la prieteni. Hmmm, m-ai pus pe ganduri…. Poate particip si eu. Macar de curiozitate.

      Comment by Manuel — December 6, 2010 @ 10:20 am

Leave a comment

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.


More in concurs (47 of 146 articles)