Cioloșul și polițaiul care știe legea

Inițial am văzut USR-ul ăsta ca un partid de oameni deștepți care vor să schimbe ceva. Apoi l-am văzut pe Goțiu dormind în parlament ca orice alt penelist sau pesedist. Apoi am văzut oameni bruscați și umiliți de susținătorii acestei “elite” doar pentru că susțineau alt partid.

Și acum l-am văzut pe Cioloș, fost prim ministru al României, cum intimidează un amărât de polițai local care știe legea mai bine decât el.

Am candidat ca independent în 2016. Nu am fost membru de partid și, până în acest moment, nici nu am de gând să fiu. Dar candidatura aia mi-a arătat niște chestii pe care nu le știam. Una dintre ele este POZIȚIA PE AFIȘIER.

Când candidezi, fie ca partid sau ca independent, poziția de pe afișier se trage la sorți. Sincer să fiu nu mai țin minte care era poziția pe care am primit-o pe afișier în 2016 pentru că nu m-a interesat, eu nu mi-am făcut campanie stradală ci doar pe internet. Dar panourile sunt numerotate, așa cum puteți vedea în poza de mai jos.

Afișele electorale le pui pe poziția care ți-a fost dată, chiar dacă alături e liber și chiar dacă pe partea cealaltă e mai bună expunerea. Asta o știu pentru că am candidat.

Cioloș n-o știe, el a fost doar numit până acum. Și acum intimidează un amărât de polițai local care știe legea mai bine decât o știe un fost prim ministru care râde de alt prim ministru care nu știe legea (the irony). Probabil va afla că a mâncat câcat și că a încălcat legea, probabil va dispărea apoi clipul cu pricina și, probabil, nu-și va cere scuze pentru atitudinea elitistă în fața unuia care a avut dreptate pentru că, nu-i așa, un fost prim ministru nu-și cere scuze unui polițai local din Alexandria.

D-aia prefer independenții și d-aia nu-mi plac partidele: prea mulți fani habarniști cu păreri mai ușor de mânat decât o turmă de oi.

7 thoughts on “Cioloșul și polițaiul care știe legea

 • May 12, 2019 at 5:42 pm
  Permalink

  Pari a face confuzie între poziția pe panoul cu reclame electorale și poziția din buletinul de vot. Nu, nu scrie nimic în lege de așa ceva. Poate cine știe, te-au văzut independent și și-au bătut joc de tine.

  Reply
 • May 13, 2019 at 1:47 pm
  Permalink

  Ciolos a zis de o lege, tu zici de o hotarare locala, care nu are cum sa fie peste o lege. In lege nu se zice nimic de pozitia pe panou, doar de dimensiuni si de faptul ca nu ai voie sa ii obstructionezi pe altii.
  https://votcorect.ro/reguli/reguli-campanie-electorala.
  Mai citeste si tu legea un pic, in loc sa aperi oamenii lui Dragnea.

  Reply
  • May 14, 2019 at 7:33 pm
   Permalink

   Mai ai putin si-l faci pe Sebi pesedist, este? 🙂

   Reply
 • June 14, 2019 at 11:54 pm
  Permalink

  Da tu mai scrii pe blog ? Pentru ca o perioada relativ lunga domeniile tale au fost parasite. Sau incerci sa muti tot pe facebuci ? Doar o intrebare, sa stiu daca mai intru …

  Reply
  • June 25, 2019 at 9:52 pm
   Permalink

   Pe mine mă întrebi dacă să mai intri? Mă scuzi, aveam cumva un contract care mă obliga să scriu periodic și l-am încălcat, sau cum? Atât timp cât e gratis, scriu când vreau și ce vreau, așa cum am făcut tot timpul. Și cred că nu trebuie să dau explicații nimănui despre ce și când voi scrie.

   Reply
   • June 29, 2019 at 11:04 pm
    Permalink

    Mno ok. Nu inteleg de ce treci in devensiva, pentru ca intentia mea nu a fost sa te atac, era doar o simpla intrebare, nu un repros sau ceva. Faptul ca am intrebat daca mai continui cu blogul sau nu, e din nou, doar o simpla intrebare. Intram pe blogul tau aproape zilnic , de pe vremea cand erai pe ablog.ro, acum se pare ca nu mai e cazul. Multumesc pentru raspunsul indirect, oricum.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *