Cioloșul și polițaiul care știe legea

Inițial am văzut USR-ul ăsta ca un partid de oameni deștepți care vor să schimbe ceva. Apoi l-am văzut pe Goțiu dormind în parlament ca orice alt penelist sau pesedist. Apoi am văzut oameni bruscați și umiliți de susținătorii acestei “elite” doar pentru că susțineau alt partid.

Și acum l-am văzut pe Cioloș, fost prim ministru al României, cum intimidează un amărât de polițai local care știe legea mai bine decât el.

Am candidat ca independent în 2016. Nu am fost membru de partid și, până în acest moment, nici nu am de gând să fiu. Dar candidatura aia mi-a arătat niște chestii pe care nu le știam. Una dintre ele este POZIȚIA PE AFIȘIER.

Când candidezi, fie ca partid sau ca independent, poziția de pe afișier se trage la sorți. Sincer să fiu nu mai țin minte care era poziția pe care am primit-o pe afișier în 2016 pentru că nu m-a interesat, eu nu mi-am făcut campanie stradală ci doar pe internet. Dar panourile sunt numerotate, așa cum puteți vedea în poza de mai jos.

Afișele electorale le pui pe poziția care ți-a fost dată, chiar dacă alături e liber și chiar dacă pe partea cealaltă e mai bună expunerea. Asta o știu pentru că am candidat.

Cioloș n-o știe, el a fost doar numit până acum. Și acum intimidează un amărât de polițai local care știe legea mai bine decât o știe un fost prim ministru care râde de alt prim ministru care nu știe legea (the irony). Probabil va afla că a mâncat câcat și că a încălcat legea, probabil va dispărea apoi clipul cu pricina și, probabil, nu-și va cere scuze pentru atitudinea elitistă în fața unuia care a avut dreptate pentru că, nu-i așa, un fost prim ministru nu-și cere scuze unui polițai local din Alexandria.

D-aia prefer independenții și d-aia nu-mi plac partidele: prea mulți fani habarniști cu păreri mai ușor de mânat decât o turmă de oi.

3 thoughts on “Cioloșul și polițaiul care știe legea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *