Procurorul, milițianul și copilul abuzat

Ieri s-a scandalizat tot internetul românesc despre cum a fost scos un copil din casa în care a crescut 9 ani pentru că o familie din America voia să-l adopte cu forța. Sanchi.

În primul rând, familia din America nu voia să-l adopte cu forța. Și nici să-i recolteze organele așa cum a vândut Iohannis copii pentru organe ca să facă el 7 case și masonii care se plimbă cu ambulanța neagră că din cauza aia n-avem noi păduri și Iliescu ce mai face? Bine, sănătos, nu? D-aia.

În al doilea rând, asistentul maternal n-a vrut să adopte copilul, chiar dacă avea prioritate. Dacă-l adopta, plua bani de la stat. Prin urmare a zis că mai bine stă la ea, de unde și hotărârea judecătorească. Aia care zice că mai bine în America decât la Baia de Aramă.

În al treilea rând, copilul ăla a primit statut de copil răpit din cauză că asistentul maternal a refuzat să-l dea (ea luându-l, cum ar veni, în chirie pe banii statului). D-aia au venit capsecii ăia călare pe dube, să salveze copilul răpit.

Problema este, totuși, alta. Ok, copilul ăla avea statut de copil răpit, asistentul maternal îi băgase în cap cum că-l caută americanii pentru organe, copilul era speriat, dar NU PE COPIL ÎL SCOȚI CU FORȚA!

Într-un caz de răpire, nu pe răpit îl târăști pe caldarâm, nu? Întâi iei răpitorul la șuturi, îl înmoi cu vreo două pulane, poate și c-un glonte de cauciuc și un bocanc în gură, dar nu dai în victimă, nu?

Ei bine, în cazul ăsta cam asta s-a întâmplat. În loc să vină la fața locului Godină, milițianul cu alpacă, au venit niște d-ăștia de le curge scuipat din gură fix pe patul de la armă. Că dacă venea Godină, se rezolva imediat. Sărea copilul pe alpacă, rămânea asistentul maternal cu buza umflată și americanii erau fericiți că au și copil, și alpacă.

Dar n-a fost așa. Au venit stupizii pământului și, în loc să frăgezească cu pulanul răpitorii, s-au apucat de târât victima pe caldarâm. Nu tu un asistent social (asistent, nu asistat, da?), nu tu un psiholog care să explice copilului că nu-i vrea nimeni rinichii, nu a venit nimeni. O proasta satului însoțită de proștii satului care încă-s supărați pe Paraziții pentru c-au scos o melodie în care spun și ăia, pentru prima dată, adevărul, ăia au venit.

Nu, dragi milițieni, nu așa se face. Nu așa se face când vrei să scoți dintr-o incintă o victimă care să n-aibă sechele dup-aia. Se face altfel. Dacă ați ști să citiți, ați ști cum se face. Dar nu știți. Că altfel ați fi făcut.

Și da, Paraziții au dreptate. Mai puțin cu Godină. Ăsta e singurul cu un minim de imaginație care s-a făcut polițist. Că dacă n-avea imaginație nu-și lua alpaca.

Își lua hamster, îi dădea iarbă și-i zicea Cheloo ca să-l dea Paraziții în judecată. Asta dacă avea mai multă imaginație. Dar n-are nici el prea multă, că d-aia e polițist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *