Visul și universul paralel – varianta mea

Nu, n-am luat-o pe ulei și nu m-am apucat acum de văzut universuri paralele pe stradă dar ieri noapte mi s-a întâmplat ceva ce m-a pus pe gânduri.

Se spune, într-o teorie a universurilor paralele, că atunci când dormi și visezi, de fapt, trăiești într-un univers paralel. Adică e varianta ta de acolo. Care variantă când doarme visează ce faci tu aici, în universul ăsta. Adică are niște vise de tot căcatul, dacă e s-o luăm așa. Visează că plimbă câinele, că freacă menta pe Facebook și pe Netflix, că înjură proștii care n-au dreptate pe internet, mizilicuri din astea plictisitoare, nu ca viața pe care varianta ta o duce când e trează în universul ei când dormi tu. Adică atunci când se bate cu săbii ninja cu tot felul de monștri, care conduce super motociclete, care are telekinezie și alte zeci de superputeri.

Ei bine, faza asta cu universul paralel m-a pus pe gânduri din cauza unui vis. E un vis recurent, un vis în care, culmea, sunt la fel de sărac în universul ăla paralel la fel ca în universul ăsta.

Visul ăsta îl am de câțiva ani cam la câteva luni și-l țin tot timpul minte pentru că e foarte intens. Culmea e că nu știu de ce naiba e atât de intens pentru că e banal ca naiba, n-are nici o acțiune, nici o super gagică, nici o super bătaie, nimic.

Pur și simplu ajung într-un hotel de lux în care știu că e o aripă de trei stele și încerc să ajung acolo. Intru pe la recepția luxoasă, trec prin partea de SPA unde toți bogații se lăfăie-n jacuzzi, apoi ies pe ușa din dreapta care dă spre scările care duc la aripa de trei stele.

Și tot timpul acolo e plin de scări și mă rătăcesc. Și trebuie să întreb pe cineva cum naiba ajung la cea de a doua recepție a hotelului, aia care servește aripa de trei stele. Găsesc tot timpul pe cineva, asta după ce mă enervez bine, găsesc recepția, plătesc, mi se dă cartela de la cameră, ajung în camera goală și mă trezesc. Da, e cu finalitate. Nu finalitatea pe care o doream în vis, dar visul se termină.

Ei bine, ieri s-a repetat visul. S-a repetat după cel puțin 4 luni de la ultima incursiune în acel hotel. A început la fel:

Am ajuns la recepția hotelului de lux, am trecut prin SPA, am văzut bogații la jacuzzi, am ieșit pe ușa din dreapta, am dat de scările care mă confuzau și, culmea, am știut că mă voi rătăci ca de obicei, așa că am stat calm și am căutat pe cineva care să-mi spună unde-i recepția de la aripa de trei stele.

Nimeni nu știa despre ce vorbesc. Atunci am început să mă panichez și să mă enervez. Așa că am luat liftul. În lift, un gigel din ăla de-ți cară bagajele. L-am întrebat și pe ăla. La care ăla-mi răspunde că nu mai e aripă de trei stele, că s-a renovat bucata aia acum două luni ca să fie la standardul de cinci stele, să nu mai fie și a doua recepție. Moment în care m-am trezit.

M-am trezit pentru că am realizat că n-am mai fost patru luni în hotelul din vis și ăla s-a renovat și nu mai are acum variantă pentru săraci. Nu m-am trezit nervos, m-am trezit uimit. Sunt cel puțin cinci ani de când visez hotelul ăla, cel puțin de două trei ori pe an. Nu știu de ce merg acolo, dar o dată la 4-5 luni merg acolo în vis. Și, brusc, după ce n-am mai fost un pic, s-a renovat.

Cum mi-aș putea explica asta?

Ce naiba face acum varianta mea săracă din universul ăla? Unde se duce? Unde se cazează?

Probabil voi afla în câteva luni, când ajung din nou în universul ăla. Până atunci e cu săbii și superputeri.

Vă țin la curent.

4 thoughts on “Visul și universul paralel – varianta mea

 • June 23, 2019 at 9:33 am
  Permalink

  Tare ca ai curaj sa scrii astfel de lucruri pe blog, eu inca aman momentul mai ales ca teoriile mele sunt si mai ciudate dar are legatura si cu visele si cu faptul ca unele sunt mult prea reale ca sa nu fie realitati in sine. M-am speriat inca de cand am vazut titlul, stai sa vezi ca mai e unul ca mine… si eu care credeam ca cunosc toate secretele universului.

  Pe scurt si eu cred ca sunt la fel de reale precum realitatea aceasta sau la fel de ireale.

  Reply
 • June 27, 2019 at 4:43 pm
  Permalink

  Coincidență sau nu, ai visat hotelul cu acea intrare pentru aripa de trei stele înainte de a-l avea pe Viktor-Pedală. Faptul că te-ai îmbogățit sufletește cu acest minunat husky, a determinat subconștientul tău să îți transforme o parte din vis. Acum sufletul tău este fericit și nu se mai simte sărac, nu mai este nevoie de rătăcirea prin diverse coridoare către ceea ce credeai că doar atât îți este dat să ai, condiții de trei stele. Acum ai acea împlinire care ți-a fost în acest fel “parafată” de către subconștient, prin actualizarea visului.
  P.S. Nu există coincidențe, există spiritualitate și astral. Universul nu doarme niciodată. În timpul somnului, oamenii se conectează la energia Universului și primesc sfaturi și învățături de la entitățile care îi păzesc și îi îndrumă în misiunea lor din viața conștientă.

  Reply
 • July 3, 2019 at 4:40 am
  Permalink

  Normal ca e renovat hotelul postezi o data la 4 luni pe blog, nu știi ce se mai întâmplă

  Reply
 • July 18, 2019 at 12:59 pm
  Permalink

  Fii atenta ca se intampla o chestie interesanta cu visul. Ia un post-it, scrie pe el “Cartela cheie camera lux”, eventual si numele tau. Pune-o undeva, in buzunar si incearca sa-ti amintesti de ea din cand in cand si sa-ti spui “e cheia de la camera mea de lux, abia astept sa o vad cand ma duc acolo.” O sa functioneze.

  Dupa ce m-am angajat, timp de un an de zile am visat de 5-6 ori acelasi vis, se facea dimineata, trebuia sa ajung la munca, era foarte real, visam chiar ziua curenta si diferite evenimente apareau iar eu nu reuseam sa ajung sau sa sun. Vedeam timpul trecand, crestea panica si ajungeam spre parnz la munca. Am fost la sefa i-am spus problema si i-am cerut sa-mi spuna ca nu ma da afara daca intarzii, oricat intarzii. A ras si mi-a spus ca nu va face asta. Din momentul acela, am mai visat dar mult mai rar si INVARIABIL mi-am amintit “mi-a spus ca nu ma da afara daca intarzii”. De asta presupun ca sunt sanse, ca subconstientul tau sa-ti programeze accesul catre zona bogatilor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *