Prostia prinde teren din ce în ce mai mult

Am văzut un clip de la ceva grup care se numește “The Hunt Saboteurs”. Sunt ceva suedezi vegani fanatici (din câte am înțeles eu) care au dus lupta împotriva vânătorii la un alt nivel.

A făcut și BBC un documentar despre ei, dacă aveți timp și chef să vă enervați, luați de vedeți.

Și acum să vă zic de ce cred eu că ăștia-s cretini.

În primul și singurul rând e că poartă cagule atunci când se duc să filmeze și să agreseze vânători cu arma-n mână, vânători despre care nu se știe dacă vânează sau nu ilegal.

Eu vă zic sincer că, dacă mă trezesc înconjurat de 20 de gigei cu cagule pe față, trag primul DIN ORICE POZIȚIE și, eventual, chiar înainte să aud ce au de zis.. Trag cu ce am. Cu o piatră, cu un par, cu orice am în mână sau găsesc pe jos, pun și câinele pe ei dacă e nevoie. Dacă am și armă la mine trag și cu arma FĂRĂ SĂ CLIPESC.

Iar în fața judecătorului spun doar atât: Onorată instanță, când vă înconjoară brusc niște inși organizați și cu cagule pe față vă gândiți că au venit să vă aducă un cadou, să vă ureze la mulți ani, e vreo petrecere surpriză sau vă gândiți că vă doresc răul?

Trag fără resentimente în oricine mă abordează cu cagulă pe față și nu face parte din jandarmerie sau poliție, că sigur n-a venit să-mi ceară un foc sau indicații despre cum să ajungă la supermarket.

Decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa.

4 thoughts on “Prostia prinde teren din ce în ce mai mult

 • September 3, 2019 at 11:10 am
  Permalink

  Presupun ca extremiștii vegani au și animale de companie. Și pe astea le obligă să mănânce vegan împotriva voinței lor?

  Reply
  • September 11, 2019 at 10:26 am
   Permalink

   Sa stii ca da. Am indraznit eu sa pun intrebarea pe postarea unor fanatici si mi-au dat imediat linkuri catre hrana pentru animale obtinuta in totalitate din vegetale. Asta e…io-s mai conservatoare, continui sa-mi hranesc pisica cu ce stiu ca-i place. Nu o sa o conving ca-i mai decenta pozitia de erbivora.

   Reply
 • September 6, 2019 at 9:31 pm
  Permalink

  Tot reportajul
  Este facut in UK,si este vorba despre vanatorea de vulpi
  nunstiu daca sunt sau nu vegani,au partea lor de dreptate dar totusi …
  Si eu i-as lua in “catare” cand s-ar apropia mascati de mine,cum spuneai si tu,nu cred ca se apropie de tine cu intentii pasnoce 20 insi mascati si imbracati in negru

  Reply
 • September 11, 2019 at 10:34 am
  Permalink

  Si eu sunt contra vanatorii de dragul sportului, fie chiar si haituirea mi se pare o forma de cruzime, dar vorba ta, in nici un caz nu e acceptabila forma asta de protest. Amenda si inchisoare cat cuprinde pentru imbecilii care-si imagineaza ca au dreptul sa terorizeze alt om, pentru convingeri diferite de ale lor

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *