Prostia prinde teren din ce în ce mai mult

Am văzut un clip de la ceva grup care se numește “The Hunt Saboteurs”. Sunt ceva suedezi vegani fanatici (din câte am înțeles eu) care au dus lupta împotriva vânătorii la un alt nivel.

A făcut și BBC un documentar despre ei, dacă aveți timp și chef să vă enervați, luați de vedeți.

Și acum să vă zic de ce cred eu că ăștia-s cretini.

În primul și singurul rând e că poartă cagule atunci când se duc să filmeze și să agreseze vânători cu arma-n mână, vânători despre care nu se știe dacă vânează sau nu ilegal.

Eu vă zic sincer că, dacă mă trezesc înconjurat de 20 de gigei cu cagule pe față, trag primul DIN ORICE POZIȚIE și, eventual, chiar înainte să aud ce au de zis.. Trag cu ce am. Cu o piatră, cu un par, cu orice am în mână sau găsesc pe jos, pun și câinele pe ei dacă e nevoie. Dacă am și armă la mine trag și cu arma FĂRĂ SĂ CLIPESC.

Iar în fața judecătorului spun doar atât: Onorată instanță, când vă înconjoară brusc niște inși organizați și cu cagule pe față vă gândiți că au venit să vă aducă un cadou, să vă ureze la mulți ani, e vreo petrecere surpriză sau vă gândiți că vă doresc răul?

Trag fără resentimente în oricine mă abordează cu cagulă pe față și nu face parte din jandarmerie sau poliție, că sigur n-a venit să-mi ceară un foc sau indicații despre cum să ajungă la supermarket.

Decât să plângă mama, mai bine să plângă mă-sa.

One thought on “Prostia prinde teren din ce în ce mai mult

  • September 3, 2019 at 11:10 am
    Permalink

    Presupun ca extremiștii vegani au și animale de companie. Și pe astea le obligă să mănânce vegan împotriva voinței lor?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *